LIFE STYLE

Γυναίκα έκανε στον Λιάγκα ότι δεν τόλμησε κανένας: «Είσαι αναιδής, κλείνω… » – «Να πας να γλύψεις αλλού»

Ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησε στην εκπομπή “Πρωινό”, σήμερα, Τρίτη, τη δικηγόρο της γυναίκας που κατηγορείται για παρενόχληση του Γιάννη Πλούταρχου.

Άφησε τον Γιώργο Λιάγκα στα κρύα του λουτρού

Ωστόσο, η συζήτηση βγήκε εκτός ορίων, όταν η δικηγόρος της γυναίκας, Πωλίνα Βέλτση, διέκοψε την σύνδεσή της με την εκπομπή μετά από παρεμβάσεις που γίνονταν στην κουβέντα.

Όπως υπογράμμισε η δικηγόρος και έκλεισε τη σύνδεση «αν συνεχίσετε να με διακόπτετε, θα διακόψω τη σύνδεση. Θα διακόψω τη σύνδεση, είναι η τελευταία φορά. Είστε αναιδής αυτή τη στιγμή. Αν δεν με αφήνετε να ολοκληρώνω… Λοιπόν, γεια σας, γεια σας».

Δικηγόρος έκοψε τη σύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκα

Καταπέλτης ο Γιώργος Λιάγκας για τη δικηγόρο

Από την πλευρά της, η Άρια Καλύβα επεσήμανε «ευγενικός χαιρετισμός», ενώ ο παρουσιαστής σημείωσε «αν έχουν μάθει να πηγαίνουν αλλού και να τους γλείφουνε, εδώ θα τους ρωτάμε. Εμείς εδώ ρωτάμε, δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Αν δεν τους αρέσουν οι ερωτήσεις και πάνε αλλού και κάνουν θεωρητικές κουβέντες».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βασίλισσα από την κορυφή ως τα νύχια: Η Άννα Μαρία «έκλεψε» τα φλας στη «Μεγάλη Βρετανία» μαζί με τον γιο της, Νικόλαο

evosmos

Ο ουρανός της Θεσσαλονίκης θα γεμίσει με φαναράκια σήμερα παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

evosmos

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ απαντά για τις γυμνές φωτογραφίες που δέχεται στα social

evosmos

Leave a Comment