LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Σταρόβας: Αισιόδοξοι οι γιατροί μετά το επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής

Δύσκολη ήταν η νύχτα της Τετάρτης 22 Μαΐου για το Δημήτρη Σταρόβα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο, πέρασε επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής και το αντιμετωπίζει με κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Οι γιατροί παραμένουν αισιόδοξοι ότι ο 61χρονος καλλιτέχνης θα επανέλθει πλήρως, ενώ η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη (15/5). Πριν την κολπική μαρμαρυγή, είχε ξεκινήσει λογοθεραπεία για να βελτιωθεί η ομιλία του ενώ παράλληλα η κατάσταση της υγείας του εξελισσόταν ομαλά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Για το σχολείο του Καρίμ”! Αυτά μαθαίνουν τα παιδιά μας στα σχολεία – Προπαγάνδα υπέρ των αλλοδαπών

evosmos

Θάνος Τζήμερος: Ηθικοί αυτουργοί οι κατευναστές του υποκόσμου που θελουν αστυνομικούς φιλόσοφους.

evosmos

ΝΕΟ ΔΡΑΜΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΤΟ 2023: ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ;

evosmos

Leave a Comment