ΕΛΛΑΔΑ

Δικαιώματα έχετε μόνον όταν βολεύει την εξουσία μας… λέει η ΠτΔ

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά τριάντα (30!!!) φορές ανέφερε την λέξη “δικαιώματα” και παραγωγά της στην χθεσινή της ομιλία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, προκειμένου να μας πεί πόσο “καλό” μας έκανε σαν χώρα το ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μας υποχρέωσε να εφαρμόσουμε διαφόρων ειδών δικαιωματιστικές πολιτικές.

Αλλά τα δικαιώματα μας έχουν σημασία μόνον όταν εξυπηρετείται η ατζέντα συγκεκριμένων κέντρων απ’ ό,τι φαίνεται.

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων η κ. Σακελλαροπούλου ανέφερε την “συμμόρφωση της Ελλάδας” στην επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια. Η οποία σύμφωνα με την ΠτΔ νομοθετήθηκε από την Ελλάδα κατόπιν καταδικαστικής απόφασης του Δικαστηρίου, λόγω παραβίασης των άρθρων 8 και 14 της “Σύμβασης για τα δικαιώματα του ανθρώπου”.

Στην ίδια πάντως ομιλία η κ. Πρόεδρος χαρακτήρισε “προφανή” και “εύλογη” την επιλογή των κρατών-μελών να προκρίνουν την προστασία της δημόσιας υγείας και την αξία της ζωής έναντι των ατομικών μας δικαιωμάτων, λόγω… “κορωνοϊού”.

Δηλαδή τα “δικαιωματά” έχουν ισχύ, μόνον όταν εξυπηρετούν τους αριστερούς ακτιβιστές και όχι όταν ένας Έλληνας θέλει να τιμήσει τους νεκρούς του ελληνο-ιταλικου πολέμου και αυτό του απαγορεύεται από την κυβέρνηση…

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Βαλκανιονίκης Μαρία Αριστοτέλους ανακοίνωσε με σοκαριστικό τρόπο ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο

evosmos

Φρίκη στον Αλμυρό Μαγνησίας: Μαθητής Γυμνασίου έδειρε, έγδυσε και άφησε γυμνό συμμαθητή του στη μέση του δρόμου

evosmos

Μύκονος: Πρόστιμο – μαμούθ σε beach bar άνω των 13 εκατομμυρίων

evosmos

Leave a Comment