LIFE STYLE

Δύσκολες ώρες για τη Σοφία Βόσσου: «Έφτασα να ζυγίζω 37 κιλά, μου έλεγαν πεθαίνεις»

Η Σοφία Βόσσου μίλησε ανοιχτά για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, αποκαλύπτοντας ότι έφτασε να ζυγίζει μόλις 37 κιλά λόγω μιας σοβαρής κατάστασης. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη δυσκολία που αντιμετώπισε για περίπου δύο χρόνια, εξηγώντας ότι το πρόβλημα ξεκίνησε από ένα συρίγγιο, το οποίο επηρέασε και το πόδι της.

Σοφία Βόσσου: Η μάχη με την υγεία της και η δύναμη ψυχής που ανέδειξε
Η Σοφία ανέφερε πως : «Κοντά στα δύο χρόνια κράτησε αυτή η περιπέτεια, μαζί με το πρόβλημα στο πόδι. Είχα φτάσει 37 κιλά από το συρίγγιο αυτό. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν ένιωσα ότι ήταν η ώρα μου. Μου λέει ο γιατρός μου ”έλα μέσα, πεθαίνεις”, Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Του λέω ”δεν είναι η ώρα μου ακόμα” και έκατσα σπίτι, μαγείρεψα, ήρθαν όλοι φάγαμε. Εγώ δεν έτρωγα βέβαια, ήμουν με τους ορούς…».

Συμπλήρωσε : «Μου έβαλαν αίμα δύο φορές στο νοσοκομείο. Φαντάσου ένας άνθρωπος 37 κιλά, δεν είχα τίποτα. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα στο παρά πέντε τάφο».

Σήμερα, έχοντας αφήσει πίσω της αυτή την περίοδο, η Σοφία Βόσσου αισθάνεται πλήρως υγιής και δηλώνει πως η περιπέτεια αυτή τής πρόσφερε μεγαλύτερη γνώση για τη δύναμη του σώματος και της ψυχής της. «Το έχω αφήσει τελείως πίσω, είμαι ένας υγιέστατος άνθρωπος. Όλο αυτό το πράγμα που έβγαλε παραπάνω γνώση των δυνάμεών μου.», δήλωσε, τονίζοντας ότι η εμπειρία αυτή την ενδυνάμωσε και την έκανε να συνειδητοποιήσει το εύρος των δυνατοτήτων της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Ελληνίδα που βγήκε πρώτη στον κόσμο στη Ρομποτική και μας έκανε υπερήφανους

evosmos

Δείτε τι συμβαίνει στον οργανισμό σας…. αν μικροδείχνετε!

evosmos

Γωγώ Γαρυφάλλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της σε νυχτερινό μαγαζί με την Άννα Φλωρινιώτη

evosmos

Leave a Comment