ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Καραγιάννη, τον σάπισαν στο ξύλο γιατί υπερασπίστηκε γυναίκα – Η σπαρακτική ανάρτησή του

«Θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση»

Ένα σοβαρό και ανησυχητικό περιστατικό κατήγγειλε ο δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης του ekklisiaonline, Ανδρέας Καραγιάννης, αναφέροντας ότι δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανδρών σε γνωστό παραλιακό μαγαζί, όταν προσπάθησε να προστατεύσει φίλη του, ηθοποιό, η οποία είχε δεχτεί σεξιστική παρενόχληση.

«Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν δεν υπάρχει παιδεία και αγωγή»

Μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο κ. Καραγιάννης περιέγραψε πώς η επίθεση ξεκίνησε με λεκτικές επιθέσεις προς τη φίλη του και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε πιο έντονο και βίαιο επεισόδιο
«Ήμασταν έξω σε γνωστό παραλιακό κέντρο, με μια αγαπημένη φίλη ηθοποιό, η οποία δέχτηκε μια σεξιστική και προσβλητική συμπεριφορά από ομάδα αυτοαποκαλούμενων ανδρών. Επειδή είδαν έναν άνθρωπο να χορεύει, θεώρησαν ότι πρέπει να προβούν σε σεξιστικές συμπεριφορές. Αυτό δεν περίμενα να το βιώσω», περιγράφει αρχικά ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν, όπως λέει ο ίδιος, προσπάθησε να τους ζητήσει εξηγήσεις: «Όταν εμείς ζητήσαμε το λόγο και να απομακρυνθούν επειδή την έφεραν σε δύσκολη θέση, φάγαμε και μπουνιές και κλωτσιές. Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν δεν υπάρχει παιδεία και αγωγή».

Σύμφωνα με την καταγγελία του, οι άνδρες ήταν ηλικίας 27-35 ετών, δηλαδή σε ηλικία που ήξεραν τι έκαναν, αλλά θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση. Ο ίδιος δηλώνει πως είναι καλά, παρά το σοκ: «Πρέπει όλοι να καταδικάζουμε τη βία και τέτοιες συμπεριφορές. Καθένας είναι ελεύθερος να εκφραστεί όπως θέλει, χωρίς να είναι αναγκασμένος να υποστεί σεξιστική συμπεριφορά», αναφέρει ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Πάγωσαν» όλοι στο άκουσμα του ονόματος: Νεκρός ξαφνικά πασίγνωστος Πνευμονολόγος, γέμισε με συλλυπητήρια το Ελληνικό διαδίκτυο

evosmos

Λαμία: «Έβρεξε λεφτά» και γέμισε η πίστα με χιλιάδες ευρώ σε γλέντι βάπτισης – «Ίσως ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ»

evosmos

ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; Patriot και ζεύγος F-16 στη βόρεια Ελλάδα για την προστασία της Βουλγαρίας

evosmos

Leave a Comment