ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελική έρευνα για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας για τη φωτιά, που προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», ενέργεια που σύμφωνα με τις έρευνες των αρμόδιων διωκτικών Αρχών, οφείλεται σε εμπρησμό.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας. Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι αυτά του εμπρησμού, της φθοράς με φωτιά, της χρήσης εύφλεκτων υλών και της παράβασης του νόμου περί κροτίδων (τα δύο τελευταία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου).

Την έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ.
Στην παραγγελία του, ο εισαγγελέας ζητεί να περιληφθούν στη δικογραφία τα αποτελέσματα από την επιτόπια έρευνα που διεξήγαγε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το βιντεοληπτικό υλικό από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Ακόμη ζητεί να ληφθεί κατάθεση από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρο Καρυπίδη και να προσδιοριστεί επ’ ακριβώς το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά.

Η φωτιά προκλήθηκε λίγες ώρες μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου των «κιτρίνων» στον Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου από τον Παναθηναϊκό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΝΑ ΓΙΑΤΙ δεν μπορείς να φας ΜΟΝΟ ΕΝΑ… Μια σοκαριστική αλήθεια για τα εθιστικά πατατάκια

evosmos

ΤΡΟΜΟΣ! Συμμορία αδίστακτων ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη: Εκβίαζαν, απειλούσαν και χτυπούσαν παιδιά

evosmos

“Μαρία, εγώ είμαι gay…”: Η άγνωστη ιστορία του Νίκου Σεργιανόπουλου πριν δολοφονηθεί!

evosmos

Leave a Comment