LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Εκείνος 31, εκείνη..: Η διαφορά ηλικίας Πετρούνια-Μιλλούση & η αποκάλυψη “Ήταν μικρός, εγώ ήμουν ώριμη γυναίκα”

Τους προβληματισμούς της μοιράστηκε η Βασιλική Μιλλούση όσον αφορά τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και την Τζένη Θεωνά.

«Όταν ήρθε στο γυμναστήριο ξανά, γιατί και αυτός είχε σταματήσει, επέστρεψε και είπε: “Εγώ θα γίνω Ολυμπιονίκης”. Τότε ο Λευτέρης είχε σταματήσει τρία χρόνια, αλλά το λέω και το ξαναλέω ότι τον θαυμάζω απεριόριστα για ό,τι έχει κάνει.

Δεν ήμασταν μαζί και έλεγα: “Τι λέει το παιδάκι;” Έσπασε κάθε προσδοκία, κάθε τετριμμένη σκέψη. Το ’πε και το ’κανε. Λίγοι άνθρωποι το κάνουν αυτό», ανέφερε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση.

Η Βασιλική Μιλλούση για τη διαφορά ηλικίας με τον Λευτέρη Πετρούνια
«Με τον Λευτέρη έχουμε πέντε χρόνια διαφορά ηλικίας. Εγώ είμαι πιο μεγάλη. Στην αρχή είχα αυτή τη σκέψη ότι είναι μικρούλης και απλώς θα περάσουμε καλά. Μέχρι εκεί, δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα παραπάνω.

Ήταν μικρός, εγώ ήμουν ώριμη γυναίκα. Με διέψευσε πολύ. Εγώ είχα το θέμα από την αρχή, ο Λευτέρης είχε πει ότι θα με παντρευτεί. Ήταν σαν αυτό που είχα πει εγώ ότι θα γίνω Ολυμπιονίκης… Ακόμα μου το λέει» ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το άγνωστο κoλπο που υπάρχει για να διώχνεις τους ενoχλητικούς οδηγούς που κολλάνε πίσω από το αυτοκίνητό σου – Ποιον διακόπτη πρέπει να πατήσεις

evosmos

Καμίνια: Έξι μήνες φυλακή με αναστολή στη 19χρονη αδερφή του 5χρονου

evosmos

Αμφιλοχία: Σοκαριστική αποκάλυψη για τη γυναικοκτονία – “Ο κουμπάρος πίεζε την Άννα να…

evosmos

Leave a Comment