LIFE STYLE

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η πρώην παίκτρια του Survivor: Η ανακοίνωση για την Γεσθημανή Κουτούζογλου

Η Γεσθημανή Κουτούζογλου, η οποία συμμετείχε στο φετινό Survivor, αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, σύμφωνα με το armyvoice.

Επέστρεψε σπίτι της η Γεσθημανή Κουτούζογλου

Ειδικότερα, η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων προσήχθη σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, στον στρατιωτικό εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης και απολογήθηκε για την παρουσία της στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor και ο εισαγγελέας ανέθεσε την έρευνα σε ανακρίτρια, ενώ της επέτρεψε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Μετά το πέρας της ανάκρισης, θα επιστρέψει η δικογραφία στον στρατιωτικό εισαγγελέα και αυτός θα κάνει πρόταση στο δικαστικό συμβούλιο αναφορικά με την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο, ή εάν δεν συντρέχει τέτοιος λόγος και κλείσει την υπόθεση.

Ελεύθερη αφέθηκε η Γεσθημανή Κουτούζογλου

Οι λόγοι συμμετοχής της Γεσθημανής Κουτούζογλου στο Survivor

Νωρίτερα σήμερα, σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η δικηγόρος της, ισχυρίστηκε ότι η Γεσθημανή Κουτούζογλου «επιδίωξε την συμμετοχή της σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για λόγους προσωπικούς».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Ο πατέρας έχει άνοια. Ξέρει ότι με γνωρίζει, αλλά πια δεν με αναγνωρίζει.»: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Μαρίας Χούκλη για τον πατέρα της

evosmos

Παντρεύτηκαν και ζούσαν ένα όνειρο – Τρεις μήνες μετά η 24χρονη νύφη ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό για τον 68χρονο γαμπρό

evosmos

Κόλαφος ο Σταμάτης Κραουνάκης για τον Γιώργο Νταλάρα: «Τα εργαζόμενα παιδιά 200 ευρώ το μήνα μεικτά στην καλύτερη…»

evosmos

Leave a Comment