ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Σκηνές τρόμου σε γαμήλιο γλέντι! Ο καλεσμένος, το αστρονομικό ποσό και η συνέχεια που θύμιζε θρίλερ…

Σοβαρό επεισόδιο βίας σημειώθηκε κατά τη διάρκεια γαμήλιας εκδήλωσης σε κέντρο διασκέδασης στο Μενίδι, όταν η χαρά μετατράπηκε σε σκηνές τρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γλέντι συμμετείχαν οικογένειες Ρομά, με τη μία εξ αυτών να προέρχεται από τον Βόλο. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, το ζευγάρι φέρεται να συγκέντρωσε χρηματικό ποσό που αγγίζει τις 70.000 ευρώ, γεγονός που μεταδόθηκε ζωντανά μέσω TikTok από παρευρισκόμενο.

Το συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται πως έγινε αντιληπτό από άλλη ομάδα, η οποία μετέβη στο χώρο της εκδήλωσης και αναζητούσε επίμονα το άτομο που είχε αναφέρει δημόσια το ποσό. Μάλιστα, όπως καταγράφεται και σε βίντεο, ένα από τα άτομα πήρε το μικρόφωνο και φώναζε το όνομα του συγκεκριμένου προσώπου μπροστά στους καλεσμένους.

Λίγα λεπτά αργότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο του Newsbomb όταν το άτομο εντοπίστηκε, δέχθηκε επίθεση. Οι δράστες φέρονται να τον χτύπησαν και να τον τραυμάτισαν σοβαρά, ενώ στη συνέχεια τον έσυραν, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του κρίσιμη σε εκείνη τη φάση.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να αφαίρεσαν χρηματικό ποσό περίπου 5.000 ευρώ, ενώ το ζευγάρι αποχώρησε από το χώρο υπό προστασία, έχοντας μαζί του τα υπόλοιπα χρήματα.

Οι Αρχές εξετάζουν το περιστατικό, καθώς φέρεται να υπάρχει συνέχεια στην υπόθεση, με εμπλοκή και άλλων ατόμων που συνδέονται με παρόμοια περιστατικά εκβιασμών.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αρχηγός της Πυροσβεστικής για τις φωτιές: Στα 32 χρόνια υπηρεσίας δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες!

evosmos

ΚΑΣΟΣ 3! Το ιταλικό πλοίο ξανά στην περιοχή και τουρκική φρεγάτα σπεύδει να το επιτηρεί!

evosmos

Πύργος: Η νύφη που έφαγε ξύλο στο γάμο της, είχε μηνύσει τον γαμπρό το 2020 για σωματική βλάβη

evosmos

Leave a Comment