ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΟΣ! Πλημμύρισε το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου, κρατούσαν ομπρέλες μέσα στο κτίριο

Η κακοκαιρία που πλήττει την Κορινθία από το πρωί έφερε στην επιφάνεια και τα σοβαρά προβλήματα υποδομών καθώς το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου μετατράπηκε σε «λίμνη», με το νερό να εισβάλλει στο εσωτερικό του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε εισροή υδάτων από την οροφή, με αποτέλεσμα οι διάδρομοι να γεμίσουν νερά, αλλά και υπάλληλοι και πολίτες να κυκλοφορούν μέσα στο κτίριο κρατώντας ακόμη και ομπρέλες.

Επιπλέον, τοποθετήθηκαν κουβάδες κάτω από τα σημεία που έσταζε η οροφή, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να περιοριστεί η ζημιά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άνια Εμπειρίκου: Η νεότερη απόγονος της οικογένειας δηλώνει υπερήφανη για την ελληνική καταγωγή της

evosmos

Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης: Το παλαιότερο εν ενεργεία μοναστήρι της Ελλάδας και της Ευρώπης (βίντεο)

evosmos

Τέλος οι λαϊκές αγορές από σήμερα σε…

evosmos

Leave a Comment