ΕΛΛΑΔΑ

Η ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού» για την 22χρονη Νικολέτα που μαχαιρώθηκε από ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΙΡΑΝΟ στην Ερμού

Εκτός κινδύνου με βαριά τραύματα νοσηλεύεται το Σάββατο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η 22χρονη Νικολέτα. Η νεαρή γυναίκα μαχαιρώθηκε από έναν Ιρακινό στην οδό Ερμού το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο δράστης αναμένεται να απολογηθεί για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο την Τρίτη, 5 Μαρτίου.

Στο ενημερωτικό σημείωμα του «Ευαγγελισμού» για τον τραυματισμό της 22χρονης Νικολέτας επισημαίνεται, μεταξύ άλλων: «Γνωρίζεται ότι την 1/3/2024 νεαρή γυναίκα 21 ετών, ημεδαπή, διακομίσθηκε μέσω Σ/ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Α. “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ”, φέρουσα τραύματα (2) στη θωρακική χώρα, από τέμνον και νύσσον όργανο.

Άμεσα διενεργήθηκε αξονική τομογραφία και οδηγήθηκε στο χειρουργείο για ερευνητική θωρακοτομή προς αντιμετώπιση των τραυμάτων».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοκάρει ο δικηγόρος Θεοδωρόπουλος: “Δεν εχει στεγνώσει το αίμα των παιδιών τους και κάνουν οικονομικά παζάρια”

evosmos

Μύκονος: Απίστευτες εικόνες με μαύρο νερό σε σπίτια – Δείτε βίντεο

evosmos

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ! ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

evosmos

Leave a Comment