ΕΛΛΑΔΑ

Η Αστυνομία διέψευσε την άγρια επίθεση πίτμπουλ – Τι έγινε πραγματικά

Η αστυνομία διέψευσε την επίθεση πίτμπουλ στην Εύβοια, καθώς φαίνεται πως ήταν μικρότερης έκτασης, από ότι διαδόθηκε αρχικά.

Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία, η επίθεση συνέβη αλλά ήταν ένα δάγκωμα στο πόδι και έγινε απλά μια επίσκεψη για πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο που δε διήρκεσε παρά μερικές ώρες.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει η Αστυνομία, η οποία δεν έχει επίσημη καταγγελία από τον παθόντα, πιθανότατα γιατί υπάρχει καλή γειτονία με τον ιδιοκτήτη του σκύλου και το περιστατικό περιγράφηκε ως ατυχές συμβάν χωρίς ιδιαίτερη σημασία, τόσο για να υπάρξει έγκληση, ακόμη περισσότερο δε για να επέμβει αυτεπάγγελτα η αστυνομία.

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση που είχε σημειωθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός ή ακόμη και επικίνδυνη – ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του ζώου, θα είχε χαρακτηρισθεί δημόσιος κίνδυνος και θα έπρεπε υποχρεωτικά να αναλάβει μέριμνα η αστυνομία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έτρεχε στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης με 250 χλμ – Ταχύτητες που «ζαλίζουν» σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας – Δείτε βίντεο

evosmos

Η ΕΠΙΚΗ ΦΑΡΣΑ νεαρού στην γιαγιά ότι έχει κορωνοϊό και έριξε τα social media!

evosmos

“ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ” ΕΙΠΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

evosmos

Leave a Comment