ΕΛΛΑΔΑ

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα Χριστούγεννα

Μία από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής της ήταν το 2021 για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία βρήκε το θάρρος να σταθεί απέναντι στη γυναίκα που της προκάλεσε τόσο μεγάλο κακό στη ζωή της, μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

Η ίδια κατάφερε να δικαιωθεί και να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες που έχουν ζήσει ή ζουν κακοποιητικές συμπεριφορές.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τραβά τον δικό της Γολγοθά με απόλυτη αξιοπρέπεια και ψυχική δύναμη και αποτελεί παράδειγμα προς όλους για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση.

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία αποφάσισε μαζί με τις ευχές της να στείλει το μήνυμά της προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram στέκεται δίπλα σε μια ταμπέλα η οποία γράφει στα αγγλικά: «Τι λέμε στον Θεό του θανάτου; Όχι σήμερα» και κάνει το σήμα της νίκης με το χέρι της.

Το στιγμιότυπο συνοδεύει με μερικές ευχές για τα Χριστούγεννα. «Χαρούμενα και αγαπημένα Χριστούγεννα σε όλους! Υγεία, χαμόγελα, πίστη στο Θεό και στον εαυτό μας» γράφει χαρακτηριστικά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σέρρες: Αγωνία για την 18χρονη Πετρούλα – «Βγήκε να μιλήσει στο κινητό και εξαφανίστηκε» λέει η μητέρα της

evosmos

Ιωάννινα: Επιτέθηκαν σε Youtuber την ώρα που έκανε live (βίντεο)

evosmos

Τεράστια επιτυχία με το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» – Δείτε τα ποσοστά

evosmos

Leave a Comment