ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Ναύπακτο: Ανθοπώλης σκοτώθηκε ενώ στόλιζε το τραπέζι γάμου

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ναυπάκτου στις 22:30 του Σαββάτου όταν ένας ανθοπώλης παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και άφησε την τελευταία πνοή του.

Σύμφωνα με το lepantortv, ο ανθοπώλης βρισκόταν στην περιοχή, επειδή είχε αναλάβει να στολίσει το γαμήλιο τραπέζι, που ήταν σε εξέλιξη εκείνη την ώρα στη Ναύπακτο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο.
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικά της Τροχαίας Ναυπακτίας, ωστόσο παρά τις προσπάθειες ανάνηψης ο άνθρωπος έφυγε από τη ζωή. Ο οδηγός του οχήματος παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος και συνεργάζεται με τις Αρχές.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία άνθρωπος γνωστός για τη δημιουργικότητά του και την αγάπη του για τη δουλειά.

Η Τροχαία Ναυπάκτου κάνει προανάκριση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

H φρίκη της φρίκης στο Ίλιον – «Τους έλεγα “σταματήστε, πονάω”, δεν άκουγαν! Ένας μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, δεν μπορούσα να ανασάνω!» λέει ο μαθητής

evosmos

Καιρός αύριο: Βροχές σε ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα το Σάββατο (02/09)

evosmos

Η “μάχη” ενός οδηγού delivery με τις πλημμύρες στη Θεσσαλονίκη! Έχασε και πράγματα και… μηχανάκι (Βίντεο)

evosmos

Leave a Comment