ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 25χρονο Πακιστανό που αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα στο κέντρο της πόλης

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πριν από περίπου 10 μέρες
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται νεαρός αλλοδαπός που φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μία εικοσάχρονη πριν από λίγες μέρες, σε κεντρικό δρόμο των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της κοπέλας, σύμφωνα με την οποία ο δράστης την προσέγγισε τα ξημερώματα της 11ης Αυγούστου, καθώς εκείνη βάδιζε στο πεζοδρόμιο κι αφού την έριξε αιφνιδιαστικά στο έδαφος επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν για κατοχή μικροποσότητας χασίς, πράξη για την οποία κρατείται, ενώ φαίνεται πως αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα.

Πρόκειται για πακιστανικής καταγωγής άνδρα, 21 ετών, εις βάρος του οποίου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το καταγγελλόμενο περιστατικό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας που εξαφάνισε πάνω από 1.000 δικογραφίες! Οι Αρχές τις βρήκαν ότι ήταν έτοιμη να τις κάψει!

evosmos

Ένταση έξω από το εξοχικό του Α.Τσίπρα στο Σούνιο – Συνεργείο του MEGA μπλοκαρίστηκε από την αστυνομία

evosmos

Έχασε τον άνδρα της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα και η Hellenic Train της ζητάει πίσω την αποζημίωση

evosmos

Leave a Comment