LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Και για τους δύο μας χτυπάει η καρδιά μου» – Η πρώτη βόλτα του Γιώργου Παπαγεωργίου με την 17 ημερών κόρη του

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου η Δανάη Μιχαλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Οι δυο τους πέρασαν τις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο και αφού πήραν εξιτήριο άρον άρον, επέστρεψαν στο σπίτι τους, όπου προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους πραγματικότητα με την κόρη τους.

17 ημέρες μετά, έκαναν και την πρώτη τους βόλτα, στο πάρκο στο Ζάππειο και ο περήφανος πατέρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από αυτή, με την κορούλα τους να βρίσκεται στο καροτσάκι της όσο εκείνος την κοιτούσε με θαυμασμό.

Η πρώτη βόλτα του Γιώργου Παπαγεωργίου με την κόρη του
«Εγώ και εσυ μαζιιιιι / εγώ και εσυ μαζιιιι / τα βασανα σου είναι και δικά μου / και για τους δύο μας χτυπάει η καρδιά μου», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση της συζύγου του).

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αποκαλύψεις από τον ιδιοκτήτη του studio τατουάζ στην Πάτρα: «Για κάθε νεκρό παιδί η Ρούλα έκανε και ένα τατουάζ»(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Ξεσκεπάζουμε την μούγκα των ΜΜΕ! Αυτός είναι ο 73χρονος μεγαλογιατρός και η κλινική που πουλούσαν παιδιά με 70.000 ευρώ το «κομμάτι». Όλη η δικογραφία με αποκαλύψεις που ανατριχιάζουν!

evosmos

ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ της Βούλτεψη από τον Πορτοσάλτε- “Είναι υποχρέωση μας να μιλάμε με τους Πακιστανούς”

evosmos

Leave a Comment