ΕΛΛΑΔΑ

Καματερό: Προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους ρεύματος και άρπαξαν κοσμήματα 7.000 ευρώ

Της τηλεφώνησαν και της είπαν ότι υπάρχει δήθεν βλάβη στο ρεύμα του σπιτιού της και την έπεισαν να βάλει τα κοσμήματά της, αξίας 7.000 ευρώ

Δύο νεαροί, ηλικίας 27 και 22 ετών, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή του Καματερού. Λίγο νωρίτερα είχαν εξαπατήσει μια ηλικιωμένη γυναίκα, προσποιούμενοι ότι είναι υπάλληλοι εταιρείας ηλεκτρικού ρεύματος.

Της τηλεφώνησαν και της είπαν ότι υπάρχει δήθεν βλάβη στο ρεύμα του σπιτιού της. Με αυτό το τέχνασμα, την έπεισαν να βάλει τα κοσμήματά της, αξίας 7.000 ευρώ, μέσα σε μια λεκάνη έξω από την πόρτα. Στη συνέχεια πήγαν εκεί, πήραν τα κοσμήματα και έφυγαν με αυτοκίνητο.

14022026gadakatadioxi-2.jpg

Η Αστυνομία εντόπισε το όχημά τους στο Καματερό και τους έκανε σήμα να σταματήσουν. Ο οδηγός προσπάθησε να ξεφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, αλλά μετά από καταδίωξη το αυτοκίνητο σταμάτησε. Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, όμως οι αστυνομικοί τους πρόλαβαν και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία επιστράφηκαν στην ηλικιωμένη. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το πανηγύρι παραλίγο να καταλήξει σε… τραγωδία: 7χρονη τινάχθηκε από ρεύμα σε κάγκελα εκκλησίας, «Ούρλιαζε το παιδί!»

evosmos

Αν δεις αυτό στο ATM φύγε αμέσως μακριά: Σου «αδειάζουν» τον τραπεζικό λογαριασμό

evosmos

Αποκάλυψη-σοκ Κ.Μητσοτάκη: «Είχαμε καταλήξει σε έγγραφη συμφωνία με την Τουρκία» – Δεν λέει τι περιλαμβάνει

evosmos

Leave a Comment