LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Κι όμως είναι αλήθεια: Το πραγματικό ποσό που παίρνει ο Πέτρος Φιλιππίδης από την επανάληψη της σειράς «50 – 50» στο Mega

Η σειρά “Πενήντα – Πενήντα” προβάλλεται σε επανάληψη στο Mega, για ακόμη ένα καλοκαίρι, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενός εκ των βασικών πρωταγωνιστών, να λαμβάνουν ένα ποσό μηνιαίως.

Ειδικότερα, η σειρά συνεχίζει να τραβά την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, ακόμα και μετά τα σοβαρά νομικά ζητήματα που έχουν προκύψει με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η επαναφορά της σειράς στη μικρή οθόνη προκάλεσε συζητήσεις αναφορικά με το αν είναι ηθικά αποδεκτό να προβάλλονται σειρές στις οποίες συμμετέχει ο ηθοποιός, δεδομένων των κατηγοριών που αντιμετώπισε.

Το ζήτημα δίχασε την κοινή γνώμη και στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού ορισμένοι ηθοποιοί τάχθηκαν υπέρ της μη προβολής των σειρών, υποστηρίζοντας πως η παρουσία του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση δεν είναι πλέον αποδεκτή.

Άλλοι ισχυρίστηκαν πως οι επαναλήψεις των σειρών πρέπει να συνεχιστούν, καθώς σε αυτές συμμετείχαν πολλοί ηθοποιοί που δεν θα έπρεπε να στερηθούν τα έσοδα από τις επαναλήψεις.

"Πενήντα - Πενήντα" Πέτρος Φιλιππίδης
Παρά τις αντιδράσεις, το Mega αποφάσισε να προβάλει ξανά τη σειρά «Πενήντα – Πενήντα» και το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσα χρήματα κερδίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης από αυτή την επανάληψη.

Τα έσοδα από τις επαναλήψεις του “Πενήντα – Πενήντα” για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Στην ελληνική τηλεόραση, οι ηθοποιοί εισπράττουν από 0,30 έως 0,80 ευρώ ανά επεισόδιο για τις επαναλήψεις, ενώ οι πρωταγωνιστές κερδίζουν συνήθως από 7 έως 10 ευρώ.

Συνεπώς, ο Φιλιππίδης κερδίζει το ποσό των 10 ευρώ ανά επεισόδιο και με 5 επεισόδια την εβδομάδα, τα έσοδά του ανέρχονται σε περίπου 200 ευρώ το μήνα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καλύβια: Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί την Τετάρτη ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

evosmos

Εξαναγκάστηκε σε γάμο και ο άντρας της την πυροβόλησε στο πρόσωπο. Τώρα δηλώνει «άθραυστη»

evosmos

Σαντορίνη: Ανακοινώθηκαν τα μέτρα για την προστασία πολιτών και τουριστών από κατολισθήσεις

evosmos

Leave a Comment