ΕΛΛΑΔΑ

Λήμνος: Νεκρός 47χρονος στρατιωτικός- κατέρρευσε ξαφνικά- Θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις

Η είδηση του θανάτου ενός υπαξιωματικού στη Λήμνο την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία. Όλα συνέβησαν το μεσημέρι, όταν ο υπαξιωματικός αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε αναπάντεχα.

Θλιβερός Θάνατος Υπαξιωματικού στη Λήμνο
Παρά τις άμεσες ενέργειες για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο του νησιού και τις εντατικές προσπάθειες των ιατρών να τον σώσουν, δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το Limnoslive, ο 47χρονος στρατιωτικός ήταν Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) και βρισκόταν σε μακροχρόνια αναρρωτική άδεια, καθώς είχε υποστεί έμφραγμα νωρίτερα μέσα στο έτος. Παρά το γεγονός ότι η άδεια του ήταν ακόμη σε ισχύ, είχε επιστρέψει στο νησί για προσωπικούς λόγους τις τελευταίες ημέρες και όχι στο πλαίσιο στρατιωτικών υποχρεώσεων. Η τραγική αυτή εξέλιξη έχει βυθίσει σε πένθος τους οικείους του και την ευρύτερη κοινότητα, που θρηνεί την απώλεια ενός ανθρώπου που είχε αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία της πατρίδας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σόφη Ζαννίνου: “Είμαι 72 και έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μπικίνι. Το κόνσεπτ θα είναι παραλία”

evosmos

Ιερά Σύνοδος για ομόφυλα ζευγάρια: Τα παιδιά δεν είναι κατοικίδια συντροφιάς για όποιον θέλει να νιώθει κηδεμόνας

evosmos

ΔΕΙΤΕ και ΦΡΙΞΤΕ! Η ανάλυση του λογαριασμού ΔΕΗ και ο λογαριασμός πολίτη 244 ημερών με ΡΗΤΡΑ ΟΤΣ 1344,25 ΕΥΡΩ

evosmos

Leave a Comment