LIFE STYLE

Λίγο πριν… ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, άλλαξε γνώμη; Δεν παντρεύεται τον Μπισμπίκη, η Βανδή και το είπε δημόσια

Η Δέσποινα Βανδή θα είναι καλεσμένη αυτή την Παρασκευή στην πρεμιέρα της νέας σεζόν του “After Dark” με τον Θέμη Γεωργαντά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα απαντήσει και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Γάμος Δεν είναι Προτεραιότητα
Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, η γνωστή τραγουδίστρια δηλώνει πως ο γάμος δεν είναι κάτι που την απασχολεί αυτή την περίοδο, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί μέσα στο 2025.

Η Δήλωση της Δέσποινας Βανδή
«Δεν είναι κάτι που με απασχολεί ο γάμος. Οι δυο μας να περνάμε καλά. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Αν ο Βασίλης ήταν τραγούδι θα ήταν ο Γυρισμός» απάντησε η Δέσποινα Βανδή. Το απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο Mega.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παράτησε τις πίστες, άνοιξε τυροπιτάδικο: Αγvώpιστη σήμερα στα 51 της, η σταρ των 90s Ελίνα Κωνσταντοπούλου

evosmos

Άντρας υπόδειγμα συζύγου ξυπνάει στις 4 τα χαράματα για να φροντίζει το μωρό και να ξεκουράζει τη γυναίκα του

evosmos

Έχασε 30 ολόκληρα κιλά: Έμεινε μισός ο Σταρόβας μετά το εγκεφαλικό “Η κόρη μου φοβήθηκε. Αν έπαιρνα τα χάπια..”

evosmos

Leave a Comment