Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο πριν τις 15:00, τέσσερα άτομα μπήκαν σε κατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας φωνάζοντας «ληστεία».
Ένας από αυτούς πυροβόλησε για εκφοβισμό. Κατάφεραν να πάρουν μία τσάντα με μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι τέσσερις δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από την Αστυνομία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι ληστές, ήταν νοικιασμένο από την περιοχή της Κοζάνης.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
