ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μ.Τεντόγλου: «Χρυσός» στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Σμύρνη

O Μίλτος Τεντόγλου έκανε… ποδαρικό με χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στη Σμύρνη.

Ο κορυφαίος άλτης στο μήκος, με επίδοση 8,17μ. κατέκτησε την πρώτη θέση. Για τον ίδιο ο αγώνας είναι περισσότερο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η επίδοση αυτή ήρθε στο πρώτο του άλμα. Το ρεκόρ αγώνων είναι το 8,18μ. που κρατά ακόμη ο Κώστας Κουκοδήμος. Ο Τεντόγλου είχε άλμα και στα 8,16μ. Δεύτερος ο Βούλγαρος, Μπόζινταρ Σαραμπογιούκοφ με 8,12μ.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και η Ελένη Πόλακ στο άλμα επί κοντώ με 4,60μ. Δεύτερη βγήκε η Αριάδνη Αδαμοπούλου με 4,40μ., οπότε η Ελλάδα έκανε το «1-2» στο αγώνισμα.

Η Δήμητρα Γναφάκη πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια με χρόνο 57.50, έναντι 57.39 της Αυστριακής Λένα Πρέσλερ, που ήταν η νικήτρια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΥΟΣΜΟΣ: Ξύλο μεταξύ ΜΑΤ και οπαδών μετά από αγώνα στον Εύοσμο (video)

evosmos

Euro 2024, Γεωργία – Ελλάδα: Ο δρόμος για Γερμανία περνάει από Τιφλίδα

evosmos

Απίστευτος Ντουμπλάντις πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 6,25 μ.!

evosmos

Leave a Comment