ΕΛΛΑΔΑ

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – “ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ… ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ”

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο άνδρας που στις 31 Αυγούστου πέταξε μια τσάντα με χειροβομβίδες ενώ τον καταδίωκε περιπολικό.

Πρόκειται για πρόσωπο γνωστό στις Αρχές, αφού σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 27χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένη οπλοκατοχή και μεταφορά χειροβομβίδων. Ο δράστης είναι γνωστός σε πρόσωπα της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος Τ.Σ. φέρεται να υποστηρίζει ενώπιον των αστυνομικών ότι δεν μετέφερε τις χειροβομβίδες κατόπιν παραγγελίας αλλού προσώπου αλλά τις είχε για προστασία δική του, δηλαδή για προσωπική χρήση. Ο συνήγορός του φέρεται να ήταν σε επικοινωνία με την ασφάλεια για την παράδοσή του στις αρχές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συντάξεις – Επικουρικές: Απόψε πιστώνονται τα αναδρομικά στους δικαιούχους

evosmos

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση – Η 40χρονη προσπάθησε να αμυνθεί στις 15 μαχαιριές

evosmos

Με δωρεά Γιαννακόπουλου η αναβάθμιση 11 θαλάμων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

evosmos

Leave a Comment