ΕΛΛΑΔΑ

Μπήκε στην άδεια πισίνα και κατέρρευσε: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας σε ξενοδοχείο στη Κέρκυρα, νεκρή η τουρίστρια

Η αστυνομία στην Κέρκυρα διερευνά ένα νέο θρίλερ με μια Ελβετίδα τουρίστρια, η οποία βρέθηκε νεκρή σε βίλα στην περιοχή Κανόνι.

Η 50χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην πισίνα της βίλας, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η γυναίκα βρισκόταν στο νησί για διακοπές και διέμενε στη βίλα τις τελευταίες ημέρες. Η κατοικία είχε παραχωρηθεί στην άτυχη γυναίκα και τον γιο της από συγγενείς τους για διάστημα δύο εβδομάδων, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Στο σημείο της τραγωδίας, πέραν της αστυνομίας, έχει καταφθάσει και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, προκειμένου να συμβάλει στην έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δείτε τις συσκευές που «καίνε» περισσότερο ρεύμα: Αναλυτική λίστα με την κατανάλωση

evosmos

Νεφέλη Κουρή: Έγινα μαμά από μικρή, έμεινα έγκυος στην αρχή της σχέσης. δεν πρόλαβα να γνωρίσω τον άντρα μου

evosmos

«Την χτυπούσα γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και αργούσε να μαγειρέψει» – Οργή με την απολογία του 31χρονου

evosmos

Leave a Comment