Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη νωρίτερα το οποίο θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε τραγωδία. Ένα αγοράκι περίπου τριών ετών στην περιοχή της Νικιάνας έπεσε μέσα σε τρύπα που δεν ήταν άλλη από τον βόθρο του σπιτιού.
Το παιδί έπεσε μέσα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να το βγάλουν από μέσα. Το παιδάκι βρισκόταν σε σοκ αλλά φαινόταν ότι δεν έχει χτυπήσει.
Σε σοκ ήταν και οι πυροσβέστες που κατέβηκαν κάτω για να πιάσουν το παιδί την ώρα που το είδαν να κουνάει τα χεράκια του και να ζητάει βοήθεια. Στα μάτια του είδαν τα δικά τους παιδιά. Τους είδαμε συγκινημένους να προσπαθούν να συνέλθουν όταν το παιδί το πήρε το ασθενοφόρο και το μετέφερε στο νοσοκομείο.
Δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γινόταν αν ο βόθρος ήταν γεμάτος και δεν είχε μόνο 40 πόντους, περίπου, λύματα.
