ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Ξεπουλάει τα πάντα από την περιουσία του: Η Αθηνά Ωνάση έχασε ακόμη 1 από τα πολυτελή σπίτια του παππού της, Αριστοτέλη

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Ωνάση καταβάλλει συστηματικές προσπάθειες να απομακρυνθεί από οτιδήποτε τη συνδέει με την κληρονομιά του διάσημου ονόματος του Ωνάση.

Απομάκρυνση της Αθηνάς Ωνάση από την κληρονομιά
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, έχει ρευστοποιήσει ένα σημαντικό μέρος της ακίνητης περιουσίας που είχε στην κατοχή της. Ανάμεσα σε αυτές τις πωλήσεις ξεχωρίζει το επιβλητικό ανάκτορο της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση, στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Αθηνά Ωνάση έθεσε προς πώληση την πολυτελή κατοικία στο Mayfair του Λονδίνου, έναντι του ποσού των 8.449.860 ευρώ, ένα ακίνητο στο οποίο η μητέρα της, Χριστίνα, δεν είχε την ευκαιρία να περάσει μεγάλο διάστημα της ζωής της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Προειδοποίηση Μόσχας για Αλεξ/πολη: «Μεταφέρονται χιλιάδες μονάδες στρατιωτικού υλικού κατά της Ρωσίας- Mας ανησυχεί»

evosmos

O Ερντογάν το τερμάτισε: Ο Μωάμεθ ο Πορθητής ήταν ηγέτης και των Ορθόδοξων

evosmos

«Δεν θέλω να πεθάνω» – Ο καρκίνος εξαπλώθηκε σε όλο το σώμα της Σάνεν Ντόχερτι

evosmos

Leave a Comment