ΕΛΛΑΔΑ

Ομολόγησε η 34χρονη έγκυος, σκoτωσε και έθαψε τον σύντροφό της στον κήπο

Ο Κώστας Σιαμήτρας δολοφονήθηκε από την 34χρονη σύντροφό του, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ειδικότερα, η 34χρονη είχε δηλώσει την εξαφάνιση του συντρόφου της, τον περασμένο Σεπτέμβριο και επί πέντε μήνες έπαιζε θέατρο, ακόμα και στις αρχές, αλλά την πρόδωσαν οι αντιφάσεις της.

Τελικά, ομολόγησε ότι, μετά από έναν τσακωμό τους, ο 59χρονος έπεσε και έχασε τις αισθήσεις του και τον έθαψε, στον κήπο του σπιτιού τους, στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Το δεύτερο παιδί του Κώστα Σιαμήτρα περιμένει η 34χρονη σύντροφός του

Η 34χρονη, που εκτός από το 3χρονο παιδί τους, βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, κρατείται και μέσα στην ημέρα αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες, καθώς η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η εξαφάνιση του άτυχου άνδρα δηλώθηκε από την 34χρονη σε τοπικό τμήμα στο Δίον Ολύμπου, με την υπόθεση να ανατίθεται στην ασφάλεια Κατερίνης.

Η σύντροφος του αδικοχαμένου άνδρα άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τη φέρουν σε αδιέξοδο και να ομολογήσει πού βρίσκεται το θύμα.

Αρχικά, είχε κάνει λόγο για μια απλή απουσία και αργότερα άφησε να εννοηθεί πως κάτι κακό είχε συμβεί, ενώ έδινε διαφορετικές εκδοχές ακόμη και για την ημέρα της εξαφάνισής του.

Έγκυος η σύντροφος του Κώστα Σιαμήτρα

Θαμμένος στην αυλή του σπιτιού του ο Κώστας Σιαμήτρας

Τελικά, χθες, Πέμπτη, η δολοφόνος, έπειτα από πολλές ανακρίσεις, ομολόγησε την πράξη της και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στην αυλή του σπιτιού, όπου είχε θάψει το πτώμα του άτυχου άνδρα και μάλιστα, βρέθηκαν οστά.

Κατά την προανάκριση, πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές άρσεις απορρήτου, εξετάσεις μαρτύρων, καθώς και αυτοψίες στην ευρύτερη περιοχή της Λεπτοκαρυάς, ενώ διορίστηκε παιδοψυχολόγος, με τη συνδρομή του οποίου πραγματοποιήθηκε σειρά συνεδριών για την εξέταση του 3χρονου παιδιού τους.

Αναμένεται η ταυτοποίηση του σκελετού, ενώ από τη νεκροψία θα προκύψει η αιτία θανάτου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Tον έπαιζε και μετά μου χάϊδευε το πρόσωπο”! Βγήκαν όλες τώρα. Γιατί;

evosmos

Σαλαμίνα: Ιερέας σε κατάσταση αμόκ έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς μέσα σε εκκλησία

evosmos

ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ! ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Η ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΛΕΝΑΣ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑΣ – “ΦΩΝΑΖΕ Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΠΛΕ” – ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ

evosmos

Leave a Comment