ΚΟΣΜΟΣ

Ουρά σαν από το Σύνταγμα στην Ομόνοια για μια θέση σερβιτόρου (BINTEO)

Σκηνές που προκαλούν ανησυχία από τον Καναδά δείχνουν 3.000 φοιτητές, κυρίως από την Ινδία, να περιμένουν σε μια τεράστια ουρά για μια θέση σερβιτόρου μετά από αγγελία νέου εστιατορίου στο Μπράμπτον.
Η ουρά, που εκτείνεται για περίπου 1,6 χιλιόμετρα, θυμίζει την απόσταση από το Σύνταγμα μέχρι την Ομόνοια στην Αθήνα.

Η ουρά των φοιτητών είναι ενδεικτική της αυξανόμενης ανεργίας και της ανάγκης για καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές στον Καναδά του Τρουντό.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την υπομονή και την επιμονή των φοιτητών.

Οι φοιτητές που φεύγουν από την Ινδία για τον Καναδά με ρομαντικές προσδοκίες χρειάζονται σοβαρή ενδοσκόπηση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σάpωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό νησί που είναι το καλύτερο στον κόσμο & δεν είναι η Μύκονος ούτε η Σαντορίνη

evosmos

Έφυγε από την ζωή ο «007» – Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Σον Κόνερι

evosmos

Τέλος η οδήγηση τη νύχτα – Ποιοι δε θα μπορούν «βγαίνουν» στους δρόμους τα βράδια

evosmos

Leave a Comment