ΕΛΛΑΔΑ

«Πάγωσαν» λουόμενοι στο Αγρίνιο: Έκανε βουτιά και ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει από πόνο, μόλις είδαν τι την τσίμπησε…

Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε λουόμενη μετά το τσίμπημα από σαλάχι.

Το περιστατικό συνέβη χθες, Πέμπτη το μεσημέρι στα ρηχά νερά της συγκεκριμένης πολυσύχναστης παραλίας. Η λουόμενη τραυματίστηκε στον αστράγαλο από σαλάχι κρυμμένο στην άμμο, δέχτηκε βοήθεια από άλλο λουόμενο και στη συνέχεια διακομίσθηκε άμεσα από τον πατέρα της στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το e-maistros.gr, παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί τόσο στην παραλία Αράπης όσο και σε γειτονικές παραλίες (Μπούκα κ.λ.π.) Στη συγκεκριμένη παραλία, που επιλέγουν κατά κανόνα οι οικογένειες με μικρά παιδιά από την γύρω περιοχή, δεν υπάρχει ναυαγοσώστης ούτε πινακίδες που να προειδοποιούν τους λουόμενους για τον κίνδυνο ύπαρξης επικίνδυνων μορφών θαλάσσιας ζωής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πιο κοντά στο Καστελόριζο το Oruc Reis – Γιατί έρχονται οι Γάλλοι

evosmos

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Τι ισχύει με τη νέα διάταξη

evosmos

Τα ΕΛΤΑ προειδοποιούν για νέα απάτη, μην απαντήσετε σε αυτά τα mail και sms

evosmos

Leave a Comment