ΕΛΛΑΔΑ

Πάγωσαν” όσοι τον είδαν: Άντρας βρέθηκε κpεμασμένος στο σπίτι του στην Εύβοια – Το σπαpακτικό σημείωμα

Μεγάλη αίσθηση και βαθιά θλίψη προκάλεσε η τραγική είδηση της αυτοχειρίας ενός 65χρονου άνδρα, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του το πρωί του Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου, κρεμασμένος από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Ιστιαία της Βόρειας Εύβοιας. Το αποτρόπαιο θέαμα ανακάλυψε η σύζυγός του, όταν επέστρεψε από την εκκλησία.

Τραγικός Θάνατος 65χρονου στην Ιστιαία
Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρό και ανίατο πρόβλημα υγείας, βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι της πίσω πλευράς του σπιτιού του, σε σημείο απομονωμένο, περιτριγυρισμένο μόνο από χωράφια. Σύμφωνα με πληροφορίες από το eviaonline.gr, η αυτοκτονία φαίνεται να σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του, καθώς είχε αφήσει και σημείωμα εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την τραγική απόφαση.

Η γυναίκα του ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, αλλά το τραγικό γεγονός είχε ήδη συμβεί. Την θλίψη επιτείνει το γεγονός πως η οικογένεια είχε βιώσει και άλλες δοκιμασίες, καθώς πριν από λίγα χρόνια είχαν χάσει ένα παιδί από σοβαρή ασθένεια. Τα δύο εναπομείναντα παιδιά της οικογένειας βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν έχουν μπορέσει ακόμα να συνέλθουν από τη νέα τραγωδία που τους βρήκε.

Η σορός του 65χρονου έχει μεταφερθεί για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κρήτη: Αγοράκι που πάσχει από καρκίνο εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του

evosmos

Στο απόσπασμα – Θρησκευτικά: Δικαίωμα απαλλαγής και για τους ορθόδοξους μαθητές

evosmos

ΑΝΔΡΑΣ ΕΠΕΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ – ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ – “ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ” ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ – ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

evosmos

Leave a Comment