ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Οδηγός παραβίασε στοπ και χτύπησε δίκυκλο – Δείτε το βίντεο από την σύγκρουση

Ένα σοκαριστικό τροχαίο εκτυλίχθηκε στην Πάτρα.

Στις εικόνες, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, διακρίνεται η σφοδρή σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με μία μοτοσικλέτα, το μεσημέρι της Τρίτης (30/1) στη διασταύρωση των οδών Ελλησπόντου και Φαναρίου, στο γήπεδο των Προσφυγικών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis.gr, που δημοσιεύει το σχετικό βίντεο, η οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε στοπ και διέσχισε τον δρόμο με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το μηχανάκι που κινείτο στον κάθετο δρόμο να μην προλάβει να αντιδράσει και να «καρφωθεί» πάνω στο ΙΧ.

Ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να εκσφενδονίζεται στον αέρα και στη συνέχεια να πέφτει στο έδαφος. Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Η σύζυγός του με στήριξε πολύ, έπεσαν να με φάνε που βγήκα και είπα για το ρέικι»

evosmos

ΕΞΑΛΛΗ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ: “Είναι απίστευτη θεατρίνα” – Νέες αποκαλύψεις για την Πισπιρίγκου

evosmos

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ «ΑΜΠΝΤΟΥΛΧΑΜΙΝΤ ΧΑΝ» 10 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ – ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ “ΠΑΡΕΑ” ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

evosmos

Leave a Comment