ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΟΚ: Μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη ο τρίτος τραυματίας του δυστυχήματος στη Ρουμανία

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, διακομίσθηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο τρίτος τραυματίας του φονικού δυστυχήματος στη Ρουμανία στις 27 Ιανουαρίου.

Ο 20χρονος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης, με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ από τη Ρουμανία στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η κατάσταση της υγείας του νεαρού φιλάθλου τις προηγούμενες ημέρες επέτρεψε τη διακομιδή του στην Ελλάδα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου, που τον υποδέχθηκαν στα ΤΕΠ, αναμένεται να εξετάσουν τον ιατρικό φάκελο από τη Ρουμανία αλλά και την κλινική εικόνα του 20χρονου.

Ο τραυματίας σύμφωνα με πληροφορίες θα υποβληθεί σε επαναληπτικές ολοσωματικές αξονικές τομογραφίες αλλά και σε όποια άλλη εξέταση κριθεί απαραίτητη από τους ιατρούς.

Τον 20χρονο συνοδεύουν άτομα απο το οικογενειακό του περιβάλλον, ενώ έξω από το ΤΕΠ έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του νεαρού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κασσελάκης: Αποχώρησε από τον αέρα του Mega με την ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου- “Πέταξε” το ακουστικό κι έφυγε (video)

evosmos

Ο Α.Γεωργιάδης έγινε πρωτοσέλιδο από τους New York Times: «Ο κορυφαίος Έλληνας υπουργός και τα δωράκια από την Huawei» (ΦΩΤΟ)

evosmos

Άννα Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένος ο Θανάσης Ευθυμιάδης για τον θάνατο της

evosmos

Leave a Comment