ΕΛΛΑΔΑ

Πετρέλαιο θέρμανσης: Τί «προκαλεί» έντονο προβληματισμό στους καταναλωτές

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί στους καταναλωτές η σημαντική διαφορά στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, από περιοχή σε περιοχή, και ειδικά ανάμεσα στις νησιωτικές περιοχές και την ηπειρωτική χώρα.

Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στις Κυκλάδες είναι κατά 17% ακριβότερη από αυτή της Αθήνας σύμφωνα με το Open, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να δυσκολεύονται να γεμίσουν τον λέβητά τους.

Η τιμή στα νησιά είναι πιο αυξημένη λόγω των μεταφορικών δυσκολιών. Ο πρόεδρος Πρατηρίων Καυσίμων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Κωνσταντίνος Γαλιατσάτος, δήλωσε ότι «η μεταφορά στην Κεφαλονιά περνάει 40 κύματα. Δηλαδή έρχεται από Αστακό. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια γέφυρα επιπλέον και επιπλέον χιλιομετρική απόσταση για τον μεταφορέα».

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την αγορά οι τιμές αναμένεται να πάρουν την ανιούσα την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς υπήρξαν μεγάλες αυξήσεις σε βενζίνη και πετρέλαιο, όπως ανέφερε ο Γιώργος Ασμάτογλου, πρώην πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ιωάννινα: Ηλικιωμένος δέχθηκε επίθεση από αρκούδα στην αυλή του σπιτιού του – Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα

evosmos

Οικογενειακή Τραγωδία: Κατέρρευσε και πέθανε ξαφνικά η 52χρονη Μαρία Τσαβδαρίδου μπροστά στα μάτια των δικών της

evosmos

Δύο παιδάκια μένουν ορφανά από μητέρα: Νεκρή η 37χρονη Νάντια – Την «έλιωσε» ρομά οδηγός που έτρεχε με 170 χλμ την ώρα

evosmos

Leave a Comment