ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Αστυνομικός δέχθηκε άγρια επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς – Συνελήφθη 42χρονος Αλβανός

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν έναν 42χρονο Αλβανό στη Ρόδο, μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ένας συνάδελφός του για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχιφύλακας που υπηρετεί στην υπηρεσία ασφαλείας Ρόδου, ανάφερε στη μήνυσή του ότι δέχθηκε επίθεση από τον 42χρονο και άλλους τρεις αλλοδαπούς.

Κατά την καταγγελία, οι τέσσερις αλλοδαποί χτύπησαν τον αστυνομικό στο κεφάλι, το στήθος και την κοιλιά με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Σημειώνεται ότι στον έλεγχο του αυτοκινήτου του 42χρονου Αλβανού εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 17 εκατοστά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΘΗΡΙΟ!!! “XAΛΚΙΝΟΣ” ΣΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ Ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΕΛΙΔΗΣ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΔΙΝΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΑΡΚΟΠΛΟΙΟΥ NOOR 1 ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

evosmos

Κίνηση τώρα: Ακινητοποιημένα τα οχήματα στην Εθνική Οδό – Έλεγχοι της Τροχαίας για αλυσίδες

evosmos

Leave a Comment