ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Οικιακή βοηθός ξάφρισε την εργοδότριά της μαζί με τον φίλο της

«Καμπάνα» φυλάκισης 13 μηνών έριξε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε μια 47χρονη και τον 40χρονο φίλο της, που ξάφρισαν χρήματα και τραπεζικές κάρτες από το σπίτι μιας 41χρονης στη Ρόδο, όπου η γυναίκα εργαζόταν το τελευταίο διάστημα ως οικιακή βοηθός.

Η ιδιοκτήτρια κατήγγειλε την Τρίτη στην Ασφάλεια ότι, κατά την διάρκεια της απουσίας της, η 47χρονη έφερε στην κατοικία της τον φίλο της και άρπαξαν δυο πορτοφόλια που περιείχαν συνολικά 2.050 ευρώ, καθώς και μια τσάντα αξίας 400 ευρώ που περιείχε 1.500 ευρώ, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, τραπεζικές κάρτες και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν από το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ενός γειτονικού σπιτιού ότι ο 40χρονος βγήκε από την κατοικία της 41χρονης μεταφέροντας τα κλοπιμαία και τον συνέλαβαν το πρωί της Τετάρτης, μαζί με την οικιακή βοηθό στο πορτοφόλι της οποίας βρέθηκαν 1.250 ευρώ.

Στη δίκη, ο 40χρονος χρήστης ναρκωτικών παραδέχτηκε ότι διέπραξε την κλοπή, ενώ η 47χρονη αρνήθηκε ότι είχε ανάμειξη και ότι δεν γνώριζε τι έκανε ο φίλος της όσο εκείνη εργαζόταν στο σπίτι. Η ποινή τους είναι εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα, αλλά ο 40χρονος θα υποχρεωθεί να εκτίσει δύο μήνες στη φυλακή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εμπρησμός στο κέντρο αλλοδαπών στη Σάμο: Έξι προσαγωγές παράνομων μεταναστών για την φωτιά

evosmos

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ! Αυτές είναι οι ΘΑΛΑΜΗΓΟΙ που κάηκαν – Γνωστοί Έλληνες επιχειρηματίες οι ιδιοκτήτες τους

evosmos

«Χώρισαν» Καλημέρης – Κοκλώνης! Η ανακοίνωση της αποχώρησης

evosmos

Leave a Comment