ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Συγκλονιστική η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού που το βρήκαν κρεμασμένο από σχοινί (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι μόλις 4,5 ετών την περασμένη Δευτέρα (8/3) στον οικισμό του Αγίου Ραφαήλ στις Σέρρες όταν βρέθηκε κρεμασμένο από σχοινί στην αυλή του σπιτιού.

Η μητέρα του μικρού παιδιού σοκαρισμένη από τον θάνατο του παιδιού της μιλά στην κάμερα του Δίκτυο τηλεόραση για το πώς ήρθε αντιμέτωπη με το άψυχο σώμα του.
Όπως περιγράφει η νεαρή μητέρα αναζητούσε την κόρη της η οποία έπαιζε έξω στην αυλή και καθώς εκείνη δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμά της, την αναζήτησε στην αυλή όπου τη βρήκε κρεμασμένη από ένα σκοινί με θηλιά να είναι περασμένη γύρω από τον λαιμό της.
Το μικρό κορίτσι πήρε στα χέρια της η γιαγιά της προσπαθώντας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Αμέσως της μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο των Σερρών όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βγήκε η απόφαση για τον πρώην αστυνομικό της Βουλής και την σύζυγο του

evosmos

Χαλκιδική: Συνελήφθη 48χρονος επιβάτης που απείλησε οδηγό λεωφορείου του ΚΤΕΛ

evosmos

«Φωτιά» φέτος οι τιμές για το σαρακοστιανό τραπέζι: Αυξήθηκαν κατά 30%

evosmos

Leave a Comment