ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στον Βόλο! Πέθανε παιδάκι 1,5 έτους – Σε κρίσιμη κατάσταση το δίδυμο αδερφάκι του

Μια νέα τραγωδία σημειώθηκε στον Βόλο, όπου και ένα παιδί 1,5 έτους άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο!

Το μωρό μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι, έχοντας υψηλό πυρετό και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gegonota.news, μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί αποφάσισαν να διασωληνωθεί.

Κατέβαλλαν προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά το παιδί κατέληξε. Η οικογένειά του θρηνεί και θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Την ίδια στιγμή το δίδυμο αδερφάκι του, σύμφωνα με το taxydromos.gr, βρίσκεται στην Παιδιατρική Κλινική υπό παρακολούθηση. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή, αλλά κρίσιμη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Που θα χιονίσει αύριο και που θα χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

evosmos

«Με παγίδεψε γιατί δεν της έδωσα λεφτά» λέει ο «ξανθός μάγος»

evosmos

«ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ»: Η φιέστα, η Λινού και ο δήμαρχος της «Νέας Πνοής»

evosmos

Leave a Comment