ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στον Τύρναβο – 88χρονος «πυροβόλησε» τον 18χρονο φίλο της εγγονής του

Σοκαριστικές στιγμές έζησε ο Τύρναβος το απόγευμα της Κυριακής (08/09), καθώς 88χρονος άνδρας πυροβόλησε 18χρονο με αεροβόλο, επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση που διατηρεί με την εγγονή του.

Ο ηλικιωμένος έβγαλε το αεροβόλο και πυροβόλησε δύο φορές, πετυχαίνοντας τον 18χρονο φίλο της εγγονής του, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στον ώμο, σύμφωνα με το MEGA.

Ο 88χρονος παρουσιάστηκε στο αυτόφωρο μετανιωμένος. Υποστήριξε ότι πήρε το όπλο στα χέρια του για να τον φοβίσει, επειδή το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και ήθελε να κάνει κάτι για να απομακρύνει την εγγονή του από εκείνον.

«Μάλωναν τα παιδιά είπα να τα φοβίσω. Ενοχλούσε την εγγονή μου. Καταλαβαίνω και ζητώ συγγνώμη. Έχουμε σχέση με την οικογένεια του. Δεν πείραξα άνθρωπο μέχρι τώρα, ούτε γάτα. Ήθελα να τους φοβίσω να φύγω», είπε ο 88χρονος.

Πηγή:lawandorder.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αλλοδαπή διακινούσε κάνναβη στο hot spot της Χίου

evosmos

Νέα στοιχεία για το φονικό στη Κέρκυρα: «Την κακοποιούσε καθημερινά και αυτή έπινε»

evosmos

ΕΛΛΑΔΑ 2025 – Πέφτουν κομμάτια τσιμέντου από τη γέφυρα της Κνωσσού!

evosmos

Leave a Comment