ΕΛΛΑΔΑ

Στράτος Σιμόπουλος: ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Στα θετικά σημεία του νομοσχεδίου για την οπαδική βία αναφέρθηκε στην ομιλία του στη Βουλή ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος. Μεταξύ αυτών διέκρινε την ευθύνη των ΠΑΕ για τη λειτουργία των συνδέσμων, την αύξηση των ποινών και την χρησιμοποίηση ηλεκτρονικών μέσων παρακολούθησης.

Παράλληλα, αποδέχτηκε, εν μέρει όμως, την άποψη ότι στη λεγόμενη οπαδική βία το κοινωνικό υπόβαθρο παίζει ρόλο.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στην ευθύνη που έχει για το φαινόμενο αυτό η σχέση πολιτικής με το ποδόσφαιρο και στην ευθύνη ορισμένων παραγόντων οι οποίοι τροφοδοτούν με δηλώσεις και συμπεριφορές τον οπαδικό διχασμό.

Τελείωσε την παρέμβασή του ο κ. Σιμόπουλος, παροτρύνοντας όσους συναδέλφους του στη Βουλή στοιχίζονται πίσω από ομάδες να σταματήσουν να το κάνουν. Έτσι η επανεκλογή τους θα εξαρτάται αποκλειστικά από το πολιτικό και κοινωνικό τους έργο και δε θα εκβιάζονται πολιτικά για θέματα, τα οποία αφορούν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ή τα συμφέροντα των ΠΑΕ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τράπεζες: Ουραγός στα επιτόκια καταθέσεων η Ελλάδα

evosmos

Απίστευτο τροχαίο – Οδηγός πάτησε γκάζι και έσπασε τζαμαρία εισόδου στο Ιπποκράτειο (Εικόνα)

evosmos

Κρίση στο Καστελόριζο: «Γιαβάς γιαβάς» ο διάλογος μετά τις φρεγάτες

evosmos

Leave a Comment