ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων κατά του lockdown στον Εύοσμο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ευόσμου, κάτοικοι της περιοχές με αφορμή την εφαρμογή αυστηρότερου lockdown στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.
Δηλώνουν αγανακτισμένοι με την επιβολή πρόσθετων περιοριστικών μέτρων, ενώ υπέγραψαν ψήφισμα με τα αιτήματα τους, το οποίο θα κατατεθεί τη Δευτέρα στον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Παράλληλα αναφέρουν ότι δε θα δεχθούν την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα όρια του δήμου, κάτι που ωστόσο διέψευσε με ανακοίνωση του ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, χαρακτηρίζοντας τη φήμη πέρας για πέρα αναληθή.

Στο σημείο υπάρχει διακριτική παρουσία της Αστυνομίας.ΠΗΓΗ


 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στον εισαγγελέα η υπόθεση με την τρίλιζα στα οπίσθια 7χρονου στο Βόλο – Κι άλλες καταγγελίες για το συγκεκριμένο σχολείο

evosmos

Τσούκαλης για εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Ο κρεοπώλης έχει πέσει σε αντιφάσεις, υπάρχουν κενά»

evosmos

Ημαθία: 36χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε αρδευτικό κανάλι και σκοτώθηκε

evosmos

Leave a Comment