Uncategorized

Συγκλονίζει ο Πνευματικός της Μαρινέλλας, Αρχιμανδρίτης Παλαμάς: «Η παρουσία της είναι παντού & γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων»

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της, στη ΜΕΘ, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, στη σκηνή του Ηρωδείου, την προηγούμενη Τετάρτη και ο πνευματικός της, Αρχιμανδρίτης Παλαμάς, αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», σήμερα, Τρίτη, το πρωί, πως προσεύχονται καθημερινά για εκείνη.

Ο πνευματικός της Μαρινέλλας προσεύχεται για εκείνη
Όπως υπογράμμισε «το εντυπωσιακό είναι ότι η Μαρινέλλα είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος, ένας άνθρωπος τον κοσμικών μέσων επιλέγει στην προσωπική του ζωή να είναι και θρησκευόμενος. Η παρουσία της είναι παντού ζεστή και γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων. Εμείς εδώ στο μοναστήρι ευχόμαστε για ταχεία ανάρρωση. Ακούμε ότι έχει κάποια βελτίωση και χαιρόμαστε για αυτό. Είμαι βέβαιος ότι προσεύχεται, γιατί σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις προσεύχεται».

Σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις προσεύχεται η Μαρινέλλα

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Για μπουγάτσα στη Ραφήνα: Σπάνια εμφάνιση του Πάνου Μιχαλόπουλου, παραμένει γοητευτικός στα 75 του

evosmos

Φρεγάτα Σπέτσαι: Στην Ερυθρά Θάλασσα και τρίτη ελληνική φρεγάτα – Τι έβαλαν πάνω της οι Έλληνες

evosmos

Ραγδαίες εξελίξεις τώρα με τον Βασίλη Παλαιοκώστα – Εμφανίστηκε 15 χρονιά μετά την απόδραση από την φυλακή

evosmos

Leave a Comment