ΕΛΛΑΔΑ

Συντάξεις Ιουνίου 2025: Οι ημερομηνίες πληρωμής – Πότε θα καταβληθούν

Στις 27 και στις 29 Μαΐου, αποφάσισε η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ να καταβάλλει τις συντάξεις του μηνός Ιουνίου, συνεχίζοντας τον διαχωρισμό μεταξύ δικαιούχων – πρώην Μισθωτών και Μη Μισθωτών.

Πιο αναλυτικά, με βάση τις ημερομηνίες που γνωστοποιήθηκαν, η καταβολή των συντάξεων θα πραγματοποιηθεί, ως εξής:
-Την Τρίτη 27 Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).

-Την Πέμπτη 29 Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΚΥΨΕΛΗ: ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ: «ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ… ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ;»

evosmos

Η ντροπή των LIDL: Πήγαν στον εισαγγελέα μια άπορη γιαγιά που πεινούσε και πήρε λίγο τυρί για να φάει!

evosmos

Δείτε τι ξεστόμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και τρελαθείτε: Καλεί τους πολίτες να πάρουν μέτρα για να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος

evosmos

Leave a Comment