ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική ειρωνεία: Νεκρός όπως ακριβώς και ο γιος του, ο Διονύσης Πρώιος – Σκοτώθηκε κι αυτός σε τροχαίο με μηχανή

Άλλος ένας πρώην παίκτης του MasterChef έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (20/09/2024), λίγους μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο της Ντέμης Γεωργίου τον Ιούλιο.

Ο Διονύσης Πρώιος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

Ο σοβαρός τραυματισμός του κόστισε τη ζωή

Ο πρώην παίκτης του δημοφιλούς μαγειρικού διαγωνισμού έχασε τη ζωή του ξαφνικά, όταν τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με τη μοτοσυκλέτα του. Οι γιατροί αρχικά είχαν εκτιμήσει ότι θα χρειαζόταν χειρουργείο στο κεφάλι, όπου υπέστη βαρύ τραυματισμό. Δυστυχώς, όμως, ο οργανισμός του δεν άντεξε και ο άτυχος μάγειρας απεβίωσε.

Η απώλεια του γιου του και η τραγική ειρωνεία

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι και ο γιος του, Μιχάλης, είχε χάσει τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο, σε τροχαίο με την ίδια μηχανή που οδηγούσε ο Διονύσης Πρώιος. Ο πρώην παίκτης του MasterChef είχε αναφερθεί πολλές φορές στον γιο του κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τη στενή του φίλη, Δομινίκη Κεφαλοπούλου. Το περιοδικό “You” επικοινώνησε μαζί της, και εκείνη επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός. Η μητέρα του Διονύση Πρώιου αναμένεται να ταξιδέψει από την Αργεντινή τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του γιου της.

Η ανάρτηση της στενής φίλης του Διονύση Πρώιου

 

 

Ποιος ήταν ο Διονύσης Πρώιος;

Ο Διονύσης Πρώιος είχε κερδίσει την αγάπη των συμπαικτών, των κριτών αλλά και τον τηλεθεατών που παρακολουθούσαν το Masterchef 4. Είχε δυναμικό χαρακτήρα, ιδιαίτερο στυλ και απίστευτο χιούμορ. Ήταν 58 ετών και είχε καταγωγή από την Αργεντινή.

 

 

Ο Διονύσης Πρώιος είχε μια εντυπωσιακή πορεία στον διαγωνισμό, φτάνοντας μέχρι την τελική επτάδα. Στον 4ο κύκλο του MasterChef, διαγωνιζόταν με τη Ντέμη Γεωργίου, η οποία δυστυχώς απεβίωσε ξαφνικά τον περασμένο Ιούλιο λόγω μιας λοίμωξης.

 

 

 

 

Η μεγάλη αγάπη για τον γιό του που έχασε τροχαίο και τα συγκινητικά λόγια γι΄αυτόν

Λίγο μετά την αποχώρησή του, συγκίνησε το κοινό, μιλώντας με δάκρυα στα μάτια για τον γιο του και αποκαλύπτοντας ποια ήταν τα τελευταία λόγια που του είχε πει.

«Ποτέ δεν θα σταματήσω να τον αναφέρω τον γιο μου σε όλα τα βήματα στη ζωή μου αυτός υπάρχει. Αυτός δε με αφήνει να στενοχωριέμαι. Αυτός είναι που έρχεται και με χτυπάει στην πλάτη και μου κάνει “προχώρα γέρε”. Εδώ είναι, παντού είναι και πάντα θα τον έχω δίπλα μου. Και ελπίζω να μη με αφήσει ποτέ.

Ο γιος μου δεν νομίζω να ήθελε να μπω στο MasterChef. Θα είχε μπει αυτός. Αλλά αγαπούσε την τέχνη μου και ό,τι έκανα.

Τα τελευταία του λόγια και δεν θα τα ξεχάσω ποτέ ήταν “είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπάω πατέρα, σε αγαπάω”.

Η τελευταία εικόνα που έχω με τον γιο μου ήταν στο μαγαζί τον χειμώνα. Με αγκαλιάζει, με φιλάει στο μέτωπο. Φεύγει και ξαναγυρίζει και με φιλάει πάλι. Και μου λέει “είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπάω πατέρα, σε αγαπάω”.

Είχαμε μια σχέση φοβερή. Μου έμαθε πάρα πολλά. Μόνο καλό μου έκανε σε αυτή τη ζωή. Και θα το έκανα και πάλι, ακόμη και αν συνέβαινε αυτό που συνέβη. Θα το έκανα και πάλι», είπε βουρκωμένος ο Διονύσης.

 

 

Τα τρυφερά λόγια για τον γιό του και η απώλεια του που τον σημάδεψε

Νιώσατε ποτέ ενοχές απέναντι στο γιο σας;

Βέβαια έχω νιώσει, σήμερα που δεν τον έχω, νιώθω ενοχές ακόμα και για μία φωνή που μπορεί να του έβαλα. Δόξα τω Θεώ όμως είχαμε πολύ καλή σχέση. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 31 χρονών και τον είδα 7 φορές στη ζωή μου -την 7η τον κουβαλούσα. Ο γιος μου πέθανε 20 χρονών, και ήμουν πάντα δίπλα του, μέρα-νύχτα, στις αρρώστιες του, στην πείνα του… Καλύτερα 20 χρόνια, όπως αυτά που έζησα με τον γιο μου, παρά τα 30 που έζησα με τον πατέρα μου.

Όταν τον χάσατε είπατε ποτέ «Γιατί αυτός και όχι εγώ»;

Tο λέω ακόμα, γιατί έχω μείνει εγώ που έχω ζήσει τόσα πράγματα και δεν έμεινε αυτό το παιδάκι που δεν έκανε ούτε τα μισά από μένα -αλλά στην ουσία είχε κάνει πολλά σε σχέση με την ηλικία του. Ήταν ναυαγοσώστης, είχε ταξιδέψει, μιλούσε πολλές γλώσσες, δεν είχε γνωρίσει κέρατο από σχέση και συνέταιρο-απατεώνα. Έζησε μόνο τον αφρό κι έφυγε. Μπράβο του, γιατί κι εγώ ήθελα να φύγω νέος, αλλά δεν τα κατάφερα.

Σκεφτήκατε να τον ακολουθήσετε;

Βέβαια. Το μόνο που με σταμάτησε για να μην αυτοκτονήσω ήταν ότι υπάρχει μία περίπτωση να ξανασυναντηθούν τα πνεύματά μας και με την αυτοκτονία μπορεί να χάσω αυτή την ευκαιρία. Ήταν το πρώτο πράγμα που έβγαλα απ’ το κεφάλι μου, η μαγκιά ήταν να συνέλθω, να ξαναγελάσω. Συνήλθα με τρία όνειρα που με έκανε και είδα ο γιος μου, κατάλαβα ότι απαγορεύεται να στενοχωριέμαι.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θρήνος στην Κέρκυρα για τον 14χρονο Σπύρο που «έσβησε» στην άσφαλτο

evosmos

Τραγωδία στην Κρήτη: Έκανε θανατηφόρα βουτιά από ιστιοφόρο

evosmos

Θα δίνουν πανελλήνιες οι αλλοδαποί για να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια! – Τι δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

evosmos

Leave a Comment