Σοκ και βαθιά θλίψη προκαλεί η τραγική κατάληξη της υπόθεσης εξαφάνισης του 56χρονου στους Λογγάδες Ιωαννίνων, καθώς εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε δασική περιοχή.
Υπενθυμίζεται ότι για τον εντοπισμό του είχαν κινητοποιηθεί οι Αρχές, καθώς είχε εξαφανιστεί από τις 14 Μαρτίου.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για αυτοχειρία. Για τον ίδιο είχε εκδοθεί Silver Alert ενώ είχε ασχοληθεί και η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ».
Ο 56χρονος ήταν γνωστός στον περίγυρο της τοπικής κοινωνίας των Λογγάδων, καθώς ήταν συνοριοφύλακας και είχε πολύ μεγάλο κύκλο.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
