ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 37χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο – Τον εντόπισε περαστικός και κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε πολίτης το πρωί της περασμένης Κυριακής (23/11) σε περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 08:30 το πρωί εντόπισε έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε αυτοκίνητο στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμαριάς, κάτω από την οδό Σοφούλη.

Ειδοποίησε την Ελληνική Αστυνομία και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν πως ο άνδρας είχε χάσει τη ζωή του ενώ έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το Thestival, από τις έρευνες των Αρχών προέκυψε πως πρόκειται για έναν 37χρονο, ενώ αποκλείστηκε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Στο όχημα εντοπίστηκε σημείωμα που φέρεται να έγραψε ο 37χρονος, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της αυτοχειρίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Ξαφνιάστηκε» ο Τάσος Αρνιακός με τον καιρό: Αλλάζει το μοτίβο «Καμπανάκι» για καταιγίδες

evosmos

Τέμπη: «Έπεφταν πάνω μου καύτρες, φώναζα βοήθεια» – Συγκλονίζει η 36χρονη Δάφνη που πήρε εξιτήριο

evosmos

Λουλούδια στα μαλλιά, κόκκινα χείλη, γατίσια μάτια: Η Ξένια Καλογεροπούλου νύφη 60 χρόνια πριν, δίπλα τον Φέρτη

evosmos

Leave a Comment