ΕΛΛΑΔΑ

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε από 18χρονο

Έπειτα από σχεδόν πέντε ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, άφησε την τελευταία του πνοή, σήμερα το πρωί, ο 42χρονος που είχε ξυλοκοπηθεί ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, σε κέντρο διασκέδασης στις Φέρες του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είχε κριθεί σοβαρή.

Ο 42χρονος, πατέρας 4 παιδιών, σύμφωνα με το evros-news.gr, ήταν κλινικά νεκρός και παρέμενε στη ζωή με μηχανική υποστήριξη. Ο σοβαρός τραυματισμός του προήλθε από το χτύπημα που υπέστη από έναν 18χρονο γνώστη πολεμικών τεχνών, έξω από το κλαμπ κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά τους.

Σημειώνεται πως Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εγγυοδοσία 1.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης όπου και μένει), ο 18χρονος που είχε συλληφθεί ως βασικός κατηγορούμενος για το σοβαρό τραυματισμό αρχικά του αποθανόντα, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία και απολογήθηκε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χαλασμός στο Πρωινό με Παύλο Χαϊκάλη και Φαίη Σκορδά: «Γνωρίζεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;»

evosmos

Ελληνική οικογένεια υπόδειγμα, με 14 παιδιά. ΠΟΙΟΣ όμως θα τους τιμήσει; (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Τα 7 «υπερ-όπλα» της Ελλάδας που τρέμουν οι Τούρκοι

evosmos

Leave a Comment