ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στην Κρήτη: Κτητικός και εμμονικός ο πρώην σύντροφος της 43χρονης – Σήμερα η κηδεία της

Σήμερα κηδεύεται στις Δαφνές Ηρακλείου η 43χρονη Ελευθερία Γιακουμάκη που, όπως συνηγορούν όλα τα στοιχεία, δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος αρχικά σκηνοθέτησε ατύχημα με μοτοσικλέτα για να καλύψει τα ίχνη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 43χρονη είχε πάει να συναντήσει τον 39χρονο Μαρίνο Ανδρεαδάκη σε ξωκλήσι κοντά στις Δαφνές στις 19 Απριλίου, με τον ίδιο να την πυροβολεί και στη συνέχεια να ρίχνει το αυτοκίνητό της σε δύσβατο σημείο.

Μετά την ανακάλυψη του πτώματος του 39χρονου, που έβαλε τέλος στη ζωή του, όλοι φοβήθηκαν τα χειρότερα για την 43χρονη μητέρα τριών παιδιών, που εντοπίστηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του ΙΧ αυτοκινήτου της το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το κλίμα στο χωριό της είναι ιδιαίτερα βαρύ, με αρκετούς να περιγράφουν τον δράστη ως εμμονικό και κτητικό με την Ελευθερία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτές είναι οι τέσσερις επικίνδυνες εφαρμογές που πρέπει άμεσα να διαγράψετε από το κινητό σας

evosmos

“ΜΠΟΥΜ”: Που θα μπορούσε να βρει κεταμίνη; – Άτομο του περιβάλλοντος της Ρούλας «εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών»

evosmos

“Τελειώνει” κορυφαία ονόματα της ΝΔ ο Μητσοτάκης – Αλλαγή Άδωνι Γεωργιάδη!

evosmos

Leave a Comment