ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Κρήτη: Καταγγελία 14χρονης ότι επί 4 μήνες την κακοποιούσε σεχουαλικά ο πατέρας της

Με την κατηγορία του βιασμού είναι αντιμέτωπος ο Κρητικός που, όπως έγραψε το Σάββατο το Cretalive.gr, καταγγέλλεται ότι κακοποιούσε σεχουαλικά την 14χρονη κόρη του, σε περιοχή του νομού Ηρακλείου
Το οικογενειακό περιβάλλον του κατηγορούμενου βρίσκεται σε σοκ, ενώ και ο ίδιος αρνείται την κατηγορία
Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι με βάση την καταγγελία αυτό συνέβαινε για περίπου τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η ανήλικη αρχικά φέρεται να είπε κάποια πράγματα στη μητέρα, με αφορμή ένα συγκεκριμένο γεγονός, στη συνέχεια όμως η μαθήτρια μίλησε και στην ψυχολόγο του σχολείου και ακολούθως ενημερώθηκε η Αστυνομία που επιλήφθηκε της σοβαρής αυτής υποθέσεως.

Η ανήλικη έδωσε κατάθεση παρουσία ψυχολόγου, όπως άλλωστε προβλέπεται, και σε αυτήν φέρεται να έχει περιγράψει συγκεκριμένα γεγονότα σε βάρος της, τα οποία περιγράφεται ότι τελούνταν υπό καθεστώς φόβου.

Όμως και η κατάθεση της μητέρας για την εν γένει συμπεριφορά του συζύγου της φέρεται να τον επιβαρύνει. Αναφέρεται σε συγκεκριμένα περιστατικά και περιγράφει καταστάσεις που την είχαν κάνει να «βλέπει» με διαφορετικό μάτι τον άνδρα της, να νιώθει ακόμα και αποστροφή για κάποιες πράξεις του, δεν είχε όμως υποψιαστεί ότι θα μπορούσε να φθάσει ποτέ στο σημείο να «πειράξει» το παιδί τους, όπως καταγγέλλεται.

Ο 40χρονος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη, ο ίδιος φέρεται να αρνείται τα όσα του αποδίδονται, ενώ σε σοκ φέρεται να βρίσκεται όλο το οικογενειακό περιβάλλον.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καμιά φορά, έρχεται ένας άνθρωπος από το πουθενά και σου αλλάζει τον κόσμο όλο.

evosmos

ΚΡΗΤΗ: Δέχθηκε σφαίρα στο πόδι από το όπλο του 65χρονου αδελφού της

evosmos

Συνελήφθη 33χρονος… με το πόδι κολλημένο στο γκάζι – 198 χλμ./ώρα στην Αθηνών – Λαμίας!

evosmos

Leave a Comment