Πρόβλημα με την λειτουργία της παλιάς γέφυρας στη Χαλκίδα προκλήθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής.
Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών στο evima.gr η γέφυρα του Ευρίπου είχε ανοίξει προκειμένου να περάσουν τα πλοία και όταν επιχείρησαν να την κλείσουν η γέφυρα κόλλησε και παρέμεινε ανοιχτή.
«Είμαστε εδώ και περιμένουμε διότι η γέφυρα δεν κλείνει. Ενημερώσαμε και το λιμεναρχείο. Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κίνηση στους δρόμους λόγω του συμβάντος αυτού. Στέλνουν τα αμάξια από γύρω αλλά πολύς κόσμος έχει αφήσει τα οχήματα απέναντι», λένε οι πολίτες στο evima.gr.
Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη της Χαλκίδας ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί και το λιμεναρχείο.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
