LIFE STYLE

Χριστίνα Αλούπη για τις Βαρθακούρη – Χρηστίδου: «Γιατί πρέπει εμείς ο γυναίκες να βγάζουμε τα μάτια η μία της άλλης;»

Η Χριστίνα Αλούπη έδωσε συνέντευξη, το πρωί της Τετάρτης 2/4, στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Η ίδια σχολίασε, μεταξύ άλλων, την κόντρα της Αντελίνας Βαρθακούρη με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Αρχικά, το πρώην μοντέλο σχολίασε για το χαμό που προκλήθηκε μετά τη δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη: «Είναι λίγο άδικο να συγκρίνουμε η μια την άλλη. Γιατί πρέπει εμείς ο γυναίκες να βγάζουμε τα μάτια η μια της άλλης; Έχεις δει ποτέ άντρα να τσακώνεται με άλλον ότι ο ένας δουλεύει πιο πολύ από τον άλλον;».
Στη συνέχεια, η Χριστίνα Αλούπη τοποθετήθηκε για το σάλο που έχει ξεσπάσει με το Ντουμπάι και τις influencers που συμμετέχουν σε πάρτι οργίων: «Κάποια μοντέλα χρησιμοποιούν την βιτρίνα του επαγγέλματος για να κερδίσουν χρήματα με άλλο τρόπο. Αυτό πάντα υπήρχε και κυκλοφορούσε για κάποιες κοπέλες ως φήμη. Τώρα έχει πάρει μεγαλύτερη διάσταση στο Ντουμπάι. Η νέα γενιά κυνηγάει το εύκολο χρήμα πάρα πολύ. Έχουμε μάθει από τα socail media ότι είναι εύκολο το χρήμα. Υπάρχουν κίνδυνοι. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα».

Τέλος, η Χριστίνα Αλούπη συμπλήρωσε: «Πάντα έχει σχέση το πως πλασάρεις τον εαυτό σου. Είμαι επαγγελματίας που δεν δίνει δικαίωμα Παρόλα αυτά έχει τύχει να έρθει κάποιος και να μου πει ο τάδε που έχει χρήματα, σε είδε σε ένα περιοδικό και θέλει να σε γνωρίσει να τα πείτε. Εκείνη τη στιγμή “πάγωσα”».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Έδιωξα την πεθερά μου από το σπίτι επειδή δεν ήθελε να φωνάζει το εγγόνι της, με το όνομά του»

evosmos

“Βρήκα τυχαία τον πρώην άντρα μου 5 χρόνια μετά, να ζητιανεύει στα φανάρια. Τον πλησίασα & μου είπε μόνο 1 λέξη”

evosmos

Χαρά Βέρρα: Ο γάμος με τον κουμπάρο στα 47 της, η ΑμΕΑ εγγονή και οι άσεμνες χειρονομίες στο πανηγύρι

evosmos

Leave a Comment